Ik kan niet inloggen op NewHealth Collective of de App, wat nu?

Voor de App en de website NewHealth Collective moet je je apart registreren. Je hebt dus twee aparte accounts. Eén account voor NewHealth Collective en voor de gedownloade app.

Let dus goed op dat je voor de App en de website het juiste wachtwoord invoert.

Lukt het toch niet om in te loggen, geen probleem. Onder het inlogscherm (op zowel de App als de website) kan je je wachtwoord resetten.

Klik op 'Inloggegevens opvragen'  en vul je email-adres in. Je ontvangt een email bericht om je inloggegevens opnieuw in te stellen.

Ontvang je geen email? Dan heb je mogelijk een verkeerd email-adres ingevuld.