Ik heb de cursus gekocht in de webshop. Wanneer kan ik starten?

Na aankoop van de app streven wij ernaar binnen twee werkdagen je aanmelding te voltooien.

Je ontvangt dan een email met een link om je account te activeren.

Je moet je eerste registreren voor NewHealth Collective. Hier vind je instructies om de app te downloaden en de aanmeldcode.

Na het downloaden van de app moet je je ook aanmelden voor de app.

Let er op dat dit twee verschillende accounts zijn. Het is niet mogelijk om hetzelfde wachtwoord te gebruiken.